Ovo što ja nudim više je od reči. Nudim praktično umeće pomoću kojeg se dolazi u dodir sa doživljajem unutrašnjeg mira i ispunjenosti. Ja to zovem Znanje.

Prem Ravat nudi način za otkrivanje unutrašnjeg mira, nazvan Znanje.

„Put ka Znanju” je serija video materijala namenjena ljudima koji žele da saznaju kako da osete lični mir.

Petočasovni video materijal, nazvan Ključevi, pruža osnovu za učenje 4 praktične tehnike koje čoveku omogućuju da usmeri svoju pažnju ka unutra, kako bi doživeo mir koji tamo obitava. Te tehnike se zovu Znanje.

Svaki od pet Ključeva, u trajanju od po sat vremena, obrađuje određenu temu koja će vam pomoći da se pripremite za Znanje. Kada pogledate sve Ključeve, moći ćete da prisustvujete radionici na kojoj će vam biti pokazane tehnike Znanja.

Putovanje na koje te Znanje vodi je putovanje samootkrivanja. Ja nudim pomoć onima koji žele da krenu na ovo putovanje, kako bi se pripremili za učenje tehnika Znanja. Uz to im pružam neprestano nadahnuće i usmerenje, kako bi mogli da uživaju celog života. Ono što Znanje omogućuje jeste uživanje u životu nezavisno od okolnosti. Ono omogućuje doživljavanje sopstvenog unutarnjeg bića.

Kako početi

Pogledajte sledeći video pod nazivom „Mogućnost” , pa ako ste zainteresovani da saznate više o „Putu ka Znanju” kontaktirajte nas putem telefona +381644015221 kako bismo vam isporučili video materijale.

possibility-03

Najčešće postavljana pitanja

Pre godinu dana sam počeo da gledam Ključeve, a tada su postojali i dodatni video materijali koji su pratili glavni video svakog Ključa. Treba li da gledam i taj dodatni materijal?

Ne. Samo treba da pogledate četvorominutni video pod nazivom ,,Mogućnost” , koji predstavalja uvod u Ključeve, a potom i Ključeve u ukupnom trajanju od pet sati. Naravno da možete pogledati i bilo koji dodatni materijal radi sopstevnog uživanja i učenja.

Bila sam zauzeta i prošlo je dosta vremena otkako sam gledala treći Ključ. Sada imam više vremena i htela bih ponovo da počnem sa gledanjem Ključeva. Da li da počnem sve iz početka, ili da prosto pređem na četvrti Ključ?

Ključevi obezbeđuju temelj Znanju. Ako osećate da ste razumeli i usvojili neki Ključ, pređite na sledeći. Ako mislite da bi trebalo da malo obnovite ono što ste već pogledali, jer je prošlo dugo vremena otkako ste poslednji put gledali Ključeve, onda pogledajte ponovo ono što želite, pa pređite na sledeći Ključ. To je u potpunosti vaša odluka.

Pogledao sam Ključeve i voleo bih da primim Znanje, ali izgubio sam formular za prisustvovanje otkrivanju Znanja. Gde da nabavim novi?

Pošaljite email sa svojim podacima na licnirazvoj@sezampro.rs ili pozovite 064 401 5221 i neko iz tima za podršku će vam se javiti u roku od 72 sata da vam pomogne u vezi sa formularom.

Potrebna vam je pomoć?

Niste pronašli potrebne informacije? Možete nam pisati na licnirazvoj@sezampro.rs ili pozvati 064 401 5221.